Laden...

emmakade.jpg

Wil je meer weten of je aanmelden?

Wil je je aanmelden en een afspraak maken voor een intakegesprek? Of wil je meer informatie over behandelmogelijkheden? Vul dan het contactformulier in en je krijgt zo spoedig mogelijk antwoord. Natuurlijk kun je ook bellen (06 40769476). Wanneer ik in gesprek ben, kan ik niet direct opnemen. Spreek dan gerust mijn voicemail in, dan bel ik je zo spoedig mogelijk terug. Bij contact via e-mail is het goed zich te realiseren dat bescherming van de privacy niet te garanderen is. Dus vermeld geen persoonlijke medische gegevens of kies voor telefonische contact of aanmelding of via het patiëntenportaal. Bij inschrijving via het patiëntenportaal zijn alle benodigde gegevens bij de eerste afspraak al ingevuld.

De praktijk is gevestigd op de derde verdieping van het gebouw Emmastate. Er is een lift aanwezig. Kom je met de auto, dan kun je gratis parkeren met een parkeerschijf op de Emmakade en de straten direct daar omheen.
Het gebouw ligt ongeveer 17 minuten lopen vanaf station Leeuwarden en is ook goed met de bus vanaf het station te bereiken.

Adres en contactgegevens:

PsycHe Leeuwarden
Emmakade 59
8921 AG Leeuwarden
telefoon: 06 40769476
info@psycheleeuwarden.nl 
www.psycheleeuwarden.nl